Söndag

Hoitohinnasto

Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% varatun hoidon hinnasta. Peruutus tehtävä viimeistään 12h ennen varatun hoidon alkamista. 
För icke avbokad tid debiteras 50% av behandlingens pris. Avbokningen bör ske senast 12h innan påbörjan av behandlingen.


kasvohoidot / ansiktsbehandlingar

Kaikkiin kasvohoitoihin voit saapua meikissä. Halutessasi kulmasi siistitään jokaisen kasvohoidon yhteydessä.
Käytössä on laadukas BiON ammattisarja, josta löytyy jokaiselle ihotyypille juuri oikeat tuotteet.

Jos et tiedä, mikä kasvohoito sinulle sopii, voit varata “Kasvohoito 1,5 h” tai “Kasvohoito 2 h”.
Kasvohoitoihin voit tutustua myös paikan päällä.


Peruskasvohoito 40 min — 48€
Tämä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Sinulla ei ole varsinaista iho-ongelmaa, mutta kaipaat pikafreesausta.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja loppuvoide.

Rentouttava kasvohoito 60 min — 55€
Tervetuloa rentoutumaan! Kasvohoito sopii sinulle, kun kaipaat totaalista rentoutumista kiireiden keskelle – myös täydellinen lahja omaa aikaa kaipaavalle ystävälle! Hoidon kohokohta on rentouttava hieronta kasvo-hartiaseudun alueelle.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja loppuvoide.

Ihonpuhdistus 1,5 h — 75€
Kärsiikö ihosi miliumeista, musta- tai valkopäistä? Tuntuuko ihosi epäpuhtaalta?
Tässä hoidossa höyrytetään kasvoja, kunnes ihohuokoset ovat hyvin auki. Epäpuhtaudet poistetaan tehokkaasti mekaanisesti. Kasvoillesi levitetään ihotyypillesi sopiva naamio ja loppuvoide. Hoitoon voi lisätä glykoli- tai maitohappokuorinnan, timanttihionnan tai ultraäänipuhdistuksen, joka korvaa kuorinnan hoidossa.

Voimakasta hikoilua on suotavaa välttää 12h hoidon jälkeen, jotta ihosi saisi rauhassa rauhoittua.

Hemmotteleva kasvohoito 1 h 45 min — 88€
Kokonaisvaltainen kasvohoito sinulle, kun haluat päästä epäpuhtauksista eroon mekaanisella puhdistuksella mutta koet, että rentouttava kasvo-hartiahieronta tekisi hyvää.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, loppuvoide.

Glykoli/maitohappokuorinta 45 min — 60€
Kaipaako ihosi puhdistusta, kiinteytystä tai kosteutusta? Kärsitkö tulehtuneesta aknesta, aknearvista tai rosaceasta? Glykoli- ja maitohappokuorinnalla pystyy hoitamaan näitä kaikkia iho-ongelmia. Hoidon vaikutus perustuu luonnonmukaisiin, kasviuutteilla tehostettuihin happokuorintoihin.

Hoidon alussa katson mikä happokuorinnoista sopii parhaiten ihollesi. Jo yhdestä kerrasta ihosi kirkastuu ja huomaat, kuinka ihollesi siveltävät tuotteet imeytyvät paremmin. Suositeltavaa on tehdä happokuorinta 3–6 kerran sarjahoitona, riippuen ihon ongelmasta.
Glykoli- tai maitohappokuorintaan voi yhdistää Ihonpuhdistuksen, jolloin happokuorinnan hinta on 15 €. 

Voimakasta hikoilua on suotavaa välttää 12h hoidon jälkeen, jotta ihosi saisi rauhassa rauhoittua.

Timanttihionta 50 min — 65€
Timanttihionta kuorii tehokkaasti mutta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa alipaineen ja erikarheuksisten hoitopäiden avulla. Timanttihionta tasoittaa myös ihon väriä ja lopputuloksena saat kirkkaat ja heleät kasvot.
Hoito soveltuu lähes kaikille ihotyypeille, lukuunottamatta erittäin herkkää ihoa. Tähän hoitoon voi halutessa lisätä kasvo-hartiaseudun hieronnan. Timanttihionnan voi yhdistää Ihonpuhdistukseen tai Hemmottelevaan kasvohoitoon, jolloin laite korvaa kuorintaosuuden.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, loppuvoide.

Ultraäänipuhdistus 1 h — 70€
Ultraäänipuhdistuksessa ultraääniaallot ja vesipohjainen hoitoneste yhdessä hajottavat veden pieniksi molekyyleiksi, jolloin ihon epäpuhtaudet nousevat pintaan. Ultraäänilastalla käydään läpi koko kasvojen alue, jolloin lastaan kertyy kuollutta ihosolukkoa sekä talia ihohuokosista. Lastalla imeytetään kosteuttava ja rauhoittava seerumi. Lopuksi kasvoillesi sivellään ihotyypillesi sopiva naamion ja loppuvoide. Lopputuloksena ihosi tuntuu ja näyttää puhtaalta ja kirkkaalta. Mahdollisimman tehokkaan syväpuhdistuksen ihollesi saat yhdistämällä Ultraäänipuhdistukseen mekaanisen puhdistuksen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, seerumi, naamio, loppuvoide.


Kasvohoito marmahieronnalla 1 h 45 min — 80€
Hoito perustuu intialaiseen lääketieteeseen, ayurvedaan. Alkupuhdistuksen ja hellävaraisen kuorinnan jälkeen keskitytään hieronnassa herkkiin energiapisteisiin, eli kasvojen alueen marmapisteisiin. Hieronnassa käytän miedosti tuoksuvaa tai tuoksutonta öljyä. Kasvohoitoon voi yhdistää perinteisen intialaisen päähieronnan maksimoimaan rentoutumista, jolloin perinteisen intialaisen päähieronnan hoidon hinta on 27€.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen marmapisteiden hieronta, naamio, loppuvoide.

Kasvohoidon lisäpalvelut
Kasvojen- ja hartiaseudun hieronta 14€
Maito- tai glykolihappokuorinta 15€
Timanttihionta 17€
Ultraäänipuhdistus 19€
Perinteinen intialainen päähieronta 27€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 20€
Ripsien värjäys 15€
Kulmien värjäys 12€
Ylähuulen tai leuan sokerointi 10€
Ylähuulen ja leuan sokerointi 15€


jalkahoidot / pedikyr

Jalkahoito 1 h 30 min — 73€
Jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus. Kynsinauhasi siistitään jalkaporalla ja jalat hierotaan joko miedosti tuoksuvalla tai tuoksuttomalla voiteella. Kynsien lakkauksessa on käytössä kattava värivalikoima China Glazen lakkoja.

Erikoisjalkahoito 2 h — 85€
Jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, virkistävä jalkakuorinta, kynsien leikkaus ja viilaus. Kynsinauhasi siistitään jalkaporalla ja jalkoihin levitetään aloe veraa sisältävä naamio. Jalat hierotaan joko miedosti tuoksuvalla tai tuoksuttomalla voiteella. Kynsien lakkauksessa on käytössä kattava värivalikoima China Glazen lakkoja.

Jalkahoito geelilakkauksella 2 h — 83€
Jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja viilaus. Kynsinauhasi siistitään jalkaporalla ja jalat hierotaan joko miedosti tuoksuvalla tai tuoksuttomalla voiteella. Lakkaus tehdään ammattikäyttöön tarkoitetulla EVO2 by Bio Sculpture-geelilakkasarjalla.


manikyyri / manikyr


Helppo tapa saada huolitellut kädet! Hoidossa viilataan kynnet, siistitään kynnen pintaa ja kynsinauhoja. Hennon verigreipin tuoksuinen käsikylpy pehmittää kätesi ja arganöljyä sisältävä käsivoide antaa ihollesi kosteutta. Lakkauksessa on käytössä laaja valikoima Crabtree & Evelyn-sarjan lakkoja sekä China Glazen lakkoja.

Manikyyri 1 h — 60€
Hoitoon sisältyy kynsien viilaaminen, käsien kylvetys, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus, hieronta.


geelilakkaukset sormien kynsiin / gellackning av fingernaglar

Geelilakkaus tehdään omalle kynnelle vahingoittamatta kynnen pintaa. Lakkaus suojaa kynttä, tukee kynnen luonnollista kasvua ja kestää kauniina kolmesta kuuteen viikkoa. Hoidossa on käytössä EVO2 by Bio Sculpture-ammattisarja. EVO2 on täysin vegaaninen ja lähes tuoksuton ja pölytön.

Geelilakkaus yhdellä värillä
1 h — 60€
Hoitoon sisältyy kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus. 

Ranskalainen geelilakkaus 1 h 15 min — 65€
Hoitoon sisältyy kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus. 

Geelilakan poisto + uusi geelilakkaus 1 h 30 min — 70€
Geelilakan poisto + ranskalainen geelilakkaus 1 h 45 min — 75€
Geelilakan poisto 30 min — 28€

geelilakkaukset varpaiden kynsiin / gellackning av tånaglar

Geelilakkaus yhdellä värillä 1 h — 60€
Hoitoon sisältyy kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus. 

Ranskalainen geelilakkaus 1 h 15 min — 65€
Hoitoon sisältyy kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus.

Geelilakan poisto + uusi geelilakkaus 1 h 30 min — 70€
Geelilakan poisto + ranskalainen geelilakkaus 1 h 45 min — 75€
Geelilakan poisto 30 min — 28€


ripsienpidennykset / fransförlängning

Luonnolliset tai näyttävämmät ripset – kaikki onnistuu! Ripsienpidennyksissä käytetään synteettisiä ripsiä.
Klassisissa ripsienpidennyksissä liimataan yksi synteettinen ripsi yhteen omaan ripseen. Ripsien pituudet, paksuudet ja kaarevuudet valitaan toiveittesi ja omien ripsiesi kunnon mukaan.
Volyymiripsiä varten tehdään 2–6 (2D–6D) synteettisen ripsen viuhkoja, jotka liimataan yhteen omaan ripseen. Myös näissä voit valita eri pituuksien, paksuuksien ja kaarevuuksien välillä. Yleinen huoltoväli klassisissa ja volyymiripsissä on kolme viikkoa – muistathan pestä ja pitää ripsistäsi huolta myös kotona. Ripsienpidennyksille löytyy oma puhdistusvaahto, lisätietoja löydät Tuotteet-sivulta.
Hybridiripsissä yhdistyvät klassiset ripsienpidennykset ja volyymiripset.
Herkille silmille on käytössä allergialiima.

Ripsien kastelua ja hikoilemista kannattaa välttää 24h ripsienlaiton jälkeen ja kokonaan öljypohjaisten tuotteiden käyttöä silmänympärysalueella, jotta ripsienpidennyksesi pysyisivät mahdollisimman hyvin. Ripsienpidennyksissä ikäraja on 18 vuotta, nuoremmille teen huoltajan kirjallisella luvalla.

Uudet klassiset
2 h — 115€

Uudet volyymit 2 h 30 min — 120€

Uudet hybridiripset 2 h 15 min — 117€

Huollot

  • 1,5 h — 67€

  • 1h 15 min — 64€

  • 1 h — 61€

  • 45 min — 56€

joka kuudes ripsihuolto -30%

Ripsienpidennysten poisto 30 min — 28€


kestovärjäykset / färgning av fransar och ögonbryn

Kestovärjätyt ripset ja kulmat antavat kasvoillesi uutta ilmettä! Väri pysyy ripsissäsi ja kulmissasi 3–6 viikkoa riippuen värien vaikutuskestosta ja omien ripsien ja kulmien kasvuajasta. Kestovärjäyksissä on käytössä Hairwellin tuotteita.

Ripset ja kulmat
30 min — 28€
Hoito sisältää kulmien siistimisen.

Ripset 20 min — 22€

Kulmat 20 min — 22€
Hoito sisältää kulmien siistimisen.


lashlift

Ripsien kestotaivutus 1 h 15 min — 60€
Ripsien kestotaivutuksessa ripset taivutetaan geelityynyn päälle jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripsiin sivellään permanentti-, kiinnitys ja hoitoainetta, jotka saavat ripsesi pysymään taivutettuna 4–8 viikkoa. Hoitoon sisältyy halutessasi ripsien kestovärjäys. Hoidossa käytän suosittua lashlift-merkkiä Dolly’s Lash.


sokeroinnit / sockring

Ihokarvojen poisto sokerointitekniikalla on hellävarainen tapa päästä eroon ei-toivotusta karvoituksesta. Sokerilla voi poistaa karvoja koko vartalosta – aina kulmakarvoista varpaisiin. Tällä tekniikalla karva poistetaan juurineen karvan kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkeile ja ihosi pysyy sileänä pidempään.
Huomioithan, että karvoja kannatta kasvattaa noin kolme viikkoa ennen ensimmäistä sokerointikertaa, jotta karvat irtoaisivat mahdollisimman hyvin.
Parhaan tuloksen saat kun käyt säännöllisesti, 4–6 viikon välein, etkä höylää kertojen välissä. Näin karvankasvu hidastuu ja voi jopa lakata kokonaan. Ihokarvojen poistoon käytän Alexandria Professional Bodysugaring-sokeria.

Sääret 40 min — 38€
Reidet 40 min — 40€
Bikinilinja 20 min — 27€
Bikinilinja laajempi 25 min — 32€
Brassi 1. kerta 45 min — 68€
  jatkossa (max 6 viikon väli) 30 min — 58€
Pakarat 25 min — 28€
Kainalot 15 min — 25€
Käsivarret 25 min — 28€
Koko kädet 30 min — 38€
Vatsa 30 min — 33€
Rinta 30 min — 33€
Alaselkä 30 min — 33€
Yläselkä 30 min — 33€
Niska 20 min — 23€
Kasvot 30 min — 32€
Ylähuuli 15 min — 15€
Leuka 15 min — 15€

Voimassaolevalla opiskelija-/eläkeläiskortilla kaksi tai useampi sokerointialue -20% per alue, ilman korttia -15% per alue. 


muut palvelut / övriga behandlingar

Perinteinen intialainen päähieronta öljyllä 30 min — 40€
Ihanan rentouttava hoito! Tämä hoito perustuu intialaiseen lääketieteeseen, ayurvedaan. Hoidossa keskitytään herkkiin energiapisteisiin, eli pään alueen marmapisteisiin. Hoidossa hierotaan myös korvanlehdet, kämmenet, jalkapohjat, niskaa sekä selkää. Hierontaan käytetään miedosti tuoksuvaa tai tuoksutonta öljyä hoidossa. Hoidon voi yhdistää kasvohoitoon marmahieronnalla, jolloin perinteisen intialaisen päähieronnan hoidon hinta on 27 €.

Selän mekaaninen puhdistus 1 h 30 min 75 €
Selän alueen akne on hyvin yleistä. Mekaanisessa puhdistuksessa käytetään BioNin tuotteita, joilla tehdään alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys. Tämän jälkeen selän alueen epäpuhtaudet puhdistetaan mekaanisesti komedoraudalla. Lopuksi selälle levitetään ihollesi sopivan hoitonaamio ja loppuvoide.

Hinnasto muokattu 18.12.2018