Tuotteet

Ihonhoito

Kasvojen ihonhoitoon Söndagissa käytetään palkitun BiONin ammattisarjan tuotteita. BiON on erikoistunut erityisesti aknen sekä acne rosacean hoitoon. Tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin kasvikunnasta, tuoksut ja värit ihoa hoitavista kasviuutteista tai -öljyistä. Tuotteet eivät sisällä mm. mikromuovia, parabeeneja, lisättyjä väri- tai hajusteaineita. Söndagista löytyy myös kattava valikoima kotihoitotuotteita. BiONista voit kysyä lisää soittamalla Söndagiin tai lukemalla lisää alta.

bion_logo 250px.png

Karvanpoisto

Karvanpoisto Söndagissa tapahtuu sokerointitekniikalla ja siihen on käytössä Alexandria Professional vartalosokeri. Sokerointitahna on 100% luonnontuote ja vegaaninen, eikä sitä ole testattu eläimillä. Tahna koostuu sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta. Sokerointi on vaaraton ja hellävarainen tapa poistaa karvoja, myös intiimialueelta.
Huomioithan, että karvoja kannatta kasvattaa noin kolme viikkoa ennen ensimmäistä sokerointikertaa, 
jotta karvat irtoaisivat mahdollisimman hyvin. Käsiteltävän alueen kuorintaa kannattaa välttää kaksi päivää ennen sokerointiin tuloa. 

Alexandria-Pro-Logo.png

Geelilakkaus

Geelilakkauksessa Söndagissa on käytössä ammattisarja EVO2 by Bio Sculpture. Lakkaus suojaa kynttä ja tukee kynnen luonnollista kasvua. Kyntesi pysyvät kauniina jopa 3-6 viikkoa. EVO2-sarjan pohjustustuote sisältää kynttä ravitsevia vitamiineja eikä kuivata kynsiä. Sarja on täysin vegaaninen, korkeakiiltoinen, lähes tuoksuton ja pölytön ja se on helppo poistaa – myös kotona!

logo_pieni.png

Ripsienpidennys

Klassisissa ripsienpidennyksissä, volyymiripsienpidennyksissä ja hybridiripsienpidennyksissä käytetään laadukkaan Starryn synteettisiä ripsiä. Ripsien pituuksiin, paksuuteen ja kaarevuuteen on tarjolla useita vaihtoehtoja. Ripsienpidennykset voidaan kiinniittää myös herkkäsilmäisille allergialiiman avulla.

 Yleinen huoltoväli ripsienpidennyksissä on noin kolme viikkoa, mikäli ripsistä pidetään huolta myös kotona. 

Ripsienpidennyksistä voit pitää huolta Lashloversin Beauty Wash -puhdistusvaahdolla. Ripsien puhdistaminen Beauty Washilla ehkäisee tulehduksia aiheuttavia epäpuhtauksia kertymästä ripsien tyveen. Tuote on kehitetty Suomessa ja soveltuu myös koko kasvojen puhdistukseen. Puhdistusvaahtoa on saatavilla 100ml pakkauksessa.